20 oktober 2018
A+ R A-

eMarketing

eMarketing (ook wel online marketing of internetmarketing genoemd) is de tak van marketing gespecialiseerd in het aanbieden van producten en diensten via het internet. Dit houd meer in dan het opzetten van een website of webshop. Zoekmachine optimalisatie (SEO), online adverteren, e-mailmarketing (nieuwsbrieven), referralmarketing, affiliatie marketing, geo-targeting en marketing via sociale media zijn hier nog maar enkele typen die hieronder vallen. Web-Style brengt het creatieve en het technische samen, waardoor u een groter publiek bereikt en dit binnen uw doelgroep, en dus een hoger rendement haalt uit uw investering.

Wat is wat?

Zoekmachine optimalisatie

SEO (Search Engine Optimization) of zoekmachine optimalisatie is het verbeteren van uw vindbaarheid op het net door uw website een hogere positie te geven in de zoekresultaten van de organische zoekrobotten zoals Google, Bing en Yahoo.

Affiliatie marketing

Affiliatie marketing is een vorm van e-marketing waar de adverteerder zijn leads koopt van zijn partners (affiliaties). Affiliaties plaatsen advertenties op hun website en verwijzen de aanvragen door naar de uiteindelijk adverteerders. Adverteerders betalen hier dan enkel een vergoeding voor de uiteindelijk leads. Enkele voorbeelden van typische affiliatie concepten zijn vergelijkingssites, cashbacksites of nieuwsbrieven.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een vorm van direct marketing zoals ook wel per brief of per fax gebeurd. Deze vorm wordt gebruikt om commerciële boodschappen te sturen naar een bepaalde doelgroep. Het voordeel aan deze vorm van marketing is dat deze goedkoop is in vergelijking met gedrukte nieuwsbrieven en dat de boodschap bij de doelgroep “gepuched” wordt. Web-style kan zorgen dat dit meet groot succes wordt uitgevoerd.

Referral marketing

Referral marketing is een methode voor het promoten van producten en diensten via referenties, ook wel mond-aan-mond reclame genoemd. Deze vorm van reclame gebeurd meestal spontaan, maar toch kan dit met de juiste strategie beïnvloed worden.

Web-Style staat graag zijn klanten bij in het opzetten van dergelijke campagnes zodat deze met succes kunnen volbracht worden.

Marketing via sociale media

Steeds meer bedrijven gebruiken het, sociale media. Dit momenteel één van de betere en populairste methode van reclame. Bij marketing via sociale media is de kunst om aandacht te trekken of website traffic te genereren via deze portalen. Dit stopt niet bij het maken van een pagina op bijvoorbeeld Facebook. Hier kunnen namelijk volledige campagnes in opgezet worden met bijhorende advertenties. Ook hoeft het niet te stoppen op de website van de specifieke aanbieder , dit kan verder gaan door bijvoorbeeld plug-ins te installeren op uw eigen website of door deze media weer te geven in uw zaak op schermen of tablet pc’s. Marketing via deze sociale media is dus een van de meest hedendaagse en efficiëntste manieren om aan refferal marketing te doen.

Geo-targeting

Geo-targeting ook wel geo marketing genoemd is een methode om inzicht te krijgen waarop er via zoekrobots gezocht word in een bepaald gebied. Met deze resultaten dient rekening gehouden worden bij het opstellen van een campagne of website. Ook is dit belangrijk voor SEO zo maken de meeste zoekrobots onderscheid tussen de verschillende topleveldomeinen ook wel extensies genoemd (bijvoorbeeld .be voor België, .nl voor Nederland, .com voor commerciële sites) . Zo zal een topleveldomein met landcode zoals .be gelinkt worden aan zijn geografische locatie, hiertegenover staat dan weer dat een generiek topveldomein zoals .com niet aan een specifiek land zal gekoppeld worden. Verder worden .asia en .eu ook gezien als een generieke topvelddomeinen aangezien deze niet aan een specifiek land kunnen gelinkt worden.

Wij doen meer dan webdesign:

Web-development, SEO (search engine optimalisation), Web-marketing, E-marketing, Nieuwsbrieven, Design, Website ontwerp, Google adwords, Google analytic

Social Share

Wie is online?

We hebben 5 gasten en geen leden online

Referenties

Computerwinkel "Verheyden"

Computerwinkel "Verheyden"

Features : Hoge Google rangschikking, op 1ste pagina bij computers in...

Electronic-Design

Electronic-Design

Features : Content Management Systeem-pakket, Google Analytics, Google Adwords Campagne,...

De Metinas

De Metinas

Features : Flash Website, . . .

Contacteer ons