22 juni 2018
A+ R A-

Werfbanner

Web-Style biedt twee verschillende hekwerkbanners aan: bouwhek banners en dranghek banners. Met hekwerk heeft u als mede-organisator het gebied al afgebakend, maar waar moeten de mensen heen als ze een van uw hekken tegenkomen en waarom staan deze hekken er? Informeer het volk en laat uw hekwerkbanner bedrukken bij Web-Style.

Bouwhek banners worden in de praktijk vaak gebruikt als reclamedoek of wegwijzer op bouwplaatsen en evenementen. Bovendien kan een bouwhek banner laten zien wat er achter de hekken gebouwd wordt. Dranghek banners worden vaak gebruikt tijdens grote evenementen in de stad, ideaal voor reclame dus! De bouwhek banners en dranghek banners hebben dezelfde afmeting als respectievelijk het standaard bouwhek (338 cm x 174 cm) en het standaard dranghek (215 cm x 73 cm). Beiden banners worden gedrukt op 510 grams Bisonyl of 285 grams Mesh. Zowel de bouwhekbanners als de dranghekbanners worden volledig omgezoomd en om de 30 cm voorzien van een oog, waarmee je de banner kan bevestigen aan het hekwerk.

Bisonyl of Mesh?

Een Bisonyl banner laat geen wind door en schijnt niet door, hierdoor komt de opdruk meer naar voren.

De Mesh banners zijn geperforeerd en laten dus wel wind door, ideaal voor locaties waar het

hard kan waaien.

Drukwerk ontwerp:

Het ontwerp kan u zelf aanleveren of door ons laten ontwerpen.

Spandoeken + Frame

Spandoek zijn een goedkope en efficiënte manier om reclame te maken. Het spandoek frame is gemaakt van aluminium en de diameter van de buizen bedraagt 48mm. De dikte van het aluminium frame is 3 mm.

De spandoek frames worden geleverd inclusief elastieken met haken en de benodigde montage- en koppelstukken. Uiteraard wordt het frame geleverd inclusief het full color bedrukte spandoek, gemaakt van bisonyl zeildoek. Het doek wordt aan alle zijden 10 cm kleiner gemaakt dan het frame om zo het bisonyl doek strak te kunnen spannen.

Het ontwerp kan u zelf aanleveren of door ons laten ontwerpen.

Wij doen meer dan webdesign:

Web-development, SEO (search engine optimalisation), Web-marketing, E-marketing, Nieuwsbrieven, Design, Website ontwerp, Google adwords, Google analytic

Social Share

Wie is online?

We hebben 42 gasten en geen leden online

Referenties

Computerwinkel "Verheyden"

Computerwinkel "Verheyden"

Features : Hoge Google rangschikking, op 1ste pagina bij computers in...

Electronic-Design

Electronic-Design

Features : Content Management Systeem-pakket, Google Analytics, Google Adwords Campagne,...

De Metinas

De Metinas

Features : Flash Website, . . .

Contacteer ons